|
|
|
|
|
|
|
|
Lån  


 
Annonce:


Guide til jakkesæt
Hvad så hvis du ikke gider følge trends?

Der er tre klassiske farver i to typer af jakkesæt som aldrig går “out of fashion”.

Standard blå: god til forretning, frokost, sommer middage eller afslappede fester. Kan bruges med sorte eller brune sko. Spejles godt i en pool. Standard blå betyder marinblå – der er ikke plads til lysere nuancer.

Klassisk grå: passer til alt. Grå er aldrig kontroversielt.

Grundlæggende sort: godt til formelle lejligheder, passer godt til en hvid skjorte, elsket af gangstere, designere og bedemænd. Hvis du kun skal eje et jakkesæt i dit liv, skal det være sort.

De tre farver kan også købes nålestribet.

Jakken
Du har valgt farve og er klar til pasning. Først prøver du jakken. Du skal være opmærksom på at der kun kan laves små forbedringer på jakken, den skal derfor stort set passe fra start.

Det første du skal vælge er imellem enkeltradet eller toradet habit. Selvom begge typer passer til de fleste kropstyper, plejer enkeltradet at smigre de slanke og dobbeltradet får brede mænd til at se mægtige ud.

Hvis du vælger enkeltradet, er du nødt til at vælge hvor mange knapper du vil have. En? To? Tre, som har været populært den sidste tid? Stadigvæk et klassiskt valg, men det der kommer tilbage nu, er to knappe til jakken. Jakker kommer selvfølgelig med både fire, fem og seks knapper, som alle har været trendy et kort stykke tid, men hvis du skal vælge klassisk stil, er to eller tre at foretrække.

Hvordan sidder så jakken på dig? Som skrevet ovenfor, skal jakken sidde tæt på kroppen, uden at den krøller når du knapper den. Jakkeærmets længde skal være så man kan se cirka en centimeter af skjorten. Længden på jakken skal være så at tommelfingerens kno linjes på med jakkens bund.

Bukserne
Bukserne kan nemt justeres af din skrædder.

Mænd vælger generelt de bukser der kommer med jakken. Der er kun et par ting at tænke på – manchetter og fold Fold eller ikke fold? Det eneste tilfælde som det er ok med fold, er et enkelt fold i uld bukser.

Der er mange detaljer som får bukser til at passe godt, men det går vi ikke ind på her. Den bedste måde at vurdere et par bukser er om du kan se dig selv i bukserne uden jakken.

Kategorier på sider:

Kjole og hvidt LanFlli Cerruti jakkesæt Bertoni jakkesæt JLindeberg jakkesæt Iceman jakkesæt Gode råd om smokingen Tøj Tilbud Kampagnetilbud Smoking Jakker Manchetknapper Karl Lagerfeld jakkesæt Jakkesæt tilbud Mishumo jakkesæt Skjorter diverse LLOYD sko Jakkesæt Herresko Gode råd om jakkesæt Regler for påklædning til bryllup Morgan blazer Jakkesæt diverse Sko og støvler Herretøj Slips diverse Slips Skjorter Herresmykker Guide til jakkesæt Outlet Diesel jakkesæt
 
 
 Du er her: Jakkesæt - Herre Jakkesæt - - Hvad er Jakkesæt en et   

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.