|
|
|
|
|
|
|
|
Lån  


 
Annonce:


Gode råd om jakkesæt
Få dit jakkesæt syet til
Et jakkesæt der sidder ordentligt ser fantastisk ud. Derfor er et godt råd at sørge for at det bliver syet til hvis det ikke sidder ordentligt. Ud skal regne med at alle jakkesæt bliver lavet til den gennemsnitlige mand, og det er ikke alle der passer i de størrelser.

Køb hellere for stort end for småt
Du skal være opmærksom på at der ikke kan laves meget store ændringer på jakken. Du skal også være opmærksom på ikke er købe for småt, så er der nemlig ingen mulighed for at redde det.

Send jakkesættet til rens
Tag dit jakkesæt til tøjrensning en gang om året, medmindre du spilder noget på det. Du må aldrig stryge dit jakkesæt selv.

Udformning og mål
Den fleste jakkesæt kommer som 2-knaps med to slidser bag og et par bukser med eller uden læg foran.

Alternativet er en slids bag og tre knapper, mens en-knaps modeller er mere sjældne i de klassiske snit.

Den dobbelt-radede habit er også en klassiker og den har næsten altid to slidser bag for pasformens skyld.

Vil man være lidt mere afslappet og trendy så kan man gå efter en en-knaps med et par smallere matchende bukser ­ gerne et par jeans.

De klassiske jakkesæt har jakker i længden 77-78 cm, mens de moderne er kortere med en længde på 72-74 cm og samtidig er ærmerne typisk lidt længere end sædvanligt og denne jakketype er mere blød i snittet over skuldrene. Resultatet er en slankere silhuet og et sæt, der sidder tættere end mange er vant til.

Når du så endelig har fundet sættet, så husk ikke at sprætte lommerne op på forsiden af jakken. Lad ganske enkelt være med at bruge lommerne, så holder jakken sig pænere i længere tid.

Køb af skræddersyet tøj på rejsen
Men her nogle gode råd hvis du køber i udlandet.

1. Hold dig fra de butikker der lover 1 komplet jakkesæt på 18-24 timer. For kvalitet tager tid.

2. Insister altid på at du vil have mindst en prøvning af dit jakkesæt, selv om ekspedienten måske siger det ikke er nødvendigt.

3. Forlang at få den bedste kvalitet.

4. Køb dit jakkesæt een af de første dage på din rejse. Vent ikke til sidst, hvor du måske ikke har tid til at få tøjets fejl rettet.

Kategorier på sider:

Tøj Jakker Kampagnetilbud Morgan blazer Mishumo jakkesæt Bertoni jakkesæt Herresmykker Gode råd om smokingen Slips Regler for påklædning til bryllup Jakkesæt Slips diverse Jakkesæt diverse Manchetknapper Diesel jakkesæt Guide til jakkesæt Tilbud Sko og støvler Gode råd om jakkesæt Karl Lagerfeld jakkesæt LLOYD sko JLindeberg jakkesæt Skjorter Herresko Iceman jakkesæt LanFlli Cerruti jakkesæt Outlet Herretøj Jakkesæt tilbud Skjorter diverse Smoking Kjole og hvidt
 
 
 Du er her: Jakkesæt - Herre Jakkesæt - - Hvad er Jakkesæt en et   

Der tages intet ansvar for oplysningerne på denne side. Siden kan kun betragtes som vejledende.